***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! В Русия се разработва нов вид военна операция – с ядрено оръжие. Гледат мярката на военния, застрелял съсед


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 2 март   

 

Автори на публикацията са първият заместник-командир на ракетните войски със стратегическо предопределение генерал-лейтенант Игор Фазлетдинов и полковникът в оставка Владимир Лумпов.

Според тях Съединените щати възнамеряват „ погром “ на Русия посредством „ стратегическа интервенция “, чиято цел е унищожаването на възпиращия нуклеарен капацитет на страната.

За предотвратяването на „ нападателния план на Пентагона съветските военни експерти разискват и интензивно създават интервенция на стратегическите сили за въздържане “.

***

Причината е „ както неналичието на тактика, ясни хрумвания и вероятности от страна на досегашните ни сътрудници за развиването на страната, по този начин и във връзка с целите за работата на идващия парламент “, оповестяват от ССД с ръководител Радослав Кацаров.

***

Три пъти до момента магистратите отхвърлиха доводите на отбраната му за по-лека мярка за неотклонение, като се мотивираха с множеството закани, които 61-годишният мъж отправял към фамилията на жертвата.

***

***

„ 1/3 от пътя на Северната скоростна дъга липсва. Този материал не е вложен в асфалтовата настилка. Предвиденият асфалт е за 20 см, само че очевидно са се видяли доста на изпълнителя и по този начин са станали малко под 14 см. “

„ Поради тази причина не е чудно, че след 7-8 години нови автомагистрали получават плачевен тип и се постанова главен ремонт. Тепърва ще се пресмята какъв брой пари липсват поради икономисване на строителни материали “, изясни отрасловият министър.

***

***

Русия и Китай имат далечни проекти за развиване на двустранното съдействие. Това съобщи през днешния ден външният министър на Русия в Делхи на първата си персонална среща с китайския министър на външните работи.

***

„ Моето обръщение към Пекин е ясно: използвайте въздействието си в Москва, с цел да наградите за евакуиране на съветските войски. И не доставяйте никакви оръжия на агресора Русия “, съобщи Шолц в тирада пред немския парламент. 

***

***

Загубен билет избави живота на 22-годишна студентка при тежката влакова злополука в Гърция, оповестява voria.gr. Елена М. се е прибирала след изпити от университета в Атина.

Преди да се качи на влака, с цел да отпътува за родния си град Верия, младото момиче открило, че липсва транспортният ѝ документ.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР